شنبه , 29 دی 1403
آخرین مطالب
خانه » اصول عقاید » فلسفه – عرفان – حکمت اهل بیت

فلسفه – عرفان – حکمت اهل بیت

مقاله پانزدهم: نقد شیخ حسن میلانی – واهمه

. . . . . . . . . . . . . رسوایی 22 بسمه تعالی و بذکر ولیّه ‏☘ــــ.ــــ.☘ــــ.ــــ.☘ــــ.ــــ.☘‏با سلام خدمت همه سروران عزیز ✋ ‏ ـhttps://telegram.me/rusvaiy 📢 و ا ه م ه یکی از ویژگیهای بارز منفی حسن میلانی، واهمه‌ی او از ناقدینش می‌باشد. ناقدین او ‏با بیان وتکمیل عبارات مقطَّع او از چند سطر قبل وبعد، ... ادامه مطلب »

مقاله چهاردهم – نقد شیخ حسن میلانی – برگ زرینی از دفتر رسوایی های حسن میلانی

*** بسم الله الرحمن الرحیم ‏ ***‏صلی الله علیک یا صاحب العصر والزمان ا🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اـhttps://telegram.me/mazloomiyateElm 🔴 انخلاع از نظر فقهی در پی سوالات بعضی از دوستان در مورد شرعیت انخلاع وعوام فریبی ‏بعضی مستشکلین در این زمینه، بر آن شدیم تا این مساله را از نظر فقهی بررسی نموده ‏تا به فضل الهی پرده از سوء نیت بعضی مستشکلین برداشته و ... ادامه مطلب »

مقاله سیزدهم: نقد شیخ حسن میلانی – کلمات بزرگان علما وبرخی اهل فن در عظمت و مشی علمی مرحوم میرزا و شاگردان ایشان(بخش دوم)

مقاله سیزدهم:کلمات بزرگان علما وبرخی اهل فن در عظمت و مشی علمی مرحوم میرزا و شاگردان ایشان(بخش دوم) کلمات حضرت آیت الله سیدان حضرت آیت الله سیدان ضمن درس «توحید در نهج البلاغه»،  آنجایی که به بحث حدوث عالم می رسند، بعد ازآنکه حدوث عالم را از روایات  بیان می کنند و تطور و تشأنی که در عرفان مصطلح گفته ... ادامه مطلب »

مقاله دوازدهم – نقد شیخ حسن میلانی – انخلاع از نظر فقهی

*** بسم الله الرحمن الرحیم ‏ ***‏صلی الله علیک یا صاحب العصر والزمان ا🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اـhttps://telegram.me/mazloomiyateElm 🔴 انخلاع از نظر فقهی در پی سوالات بعضی از دوستان در مورد شرعیت انخلاع وعوام فریبی ‏بعضی مستشکلین در این زمینه، بر آن شدیم تا این مساله را از نظر فقهی بررسی نموده ‏تا به فضل الهی پرده از سوء نیت بعضی مستشکلین برداشته و ... ادامه مطلب »

نظریه ی فطرت در بوته نقد

نظریه ی فطرت در بوته نقد چکیده: نویسنده در این مقاله با برشمردن ویژگی‏های امر فطری از دیدگاه استاد شهید مطهری، به نقد آرای آن شهید در باب فطرت پرداخته است. متن: نظریه فطرت جایگاه مهمی را در میان آرای متفکران مسلمان به خود اختصاص داده است. راز این اهمیت آن است که قبول یا ردّ این نظریه بر داوری‏ها ... ادامه مطلب »

آموزش اجباری فلسفه در حوزه – گفتگوی فصلنامه محفل با آیت الله سیدان

آموزش اجباری فلسفه در حوزه – گفتگوی فصلنامه محفل با آیت الله سیدان  اشاره: آیت‌الله حاج سید جعفر سیّدان یکى از پروردگان مکتب استاد، حاج شیخ مجتبى قزوینى (ره) در اواخر سال 1313 هجری شمسی در مشهد دیده به جهان گشود. پس از تحصیل مقدمات و سطح، دروس خارج فقه و اصول را قریب هشت سال از محضر حضرت آیت‌الله ... ادامه مطلب »

محی الدین عربی ، کابالیست بزرگ

كاباليست بزرگ كه كاباليسم را در ميان مسلمانان نفوذ داد كاباليست بزرگ كه كاباليسم را در ميان مسلمانان نفوذ داد · عنوان مقاله : كاباليست بزرگ كه كاباليسم را در ميان مسلمانان نفوذ داد · نویسنده : آیه الله مرتضی رضوی· تاریخ : 4/12/ 1389 بسم الله الرّحمن الرّحیم دليل بيست و دوم بخش اول: چشم انداز كلّي: در كتاب ... ادامه مطلب »

اشتباهات مبانی فلسفه

بسم الله الرحمن الرحیم منبع: سایت بینش نو (برگرفته از کتاب نقد مباني حكمت متعاليه به قلم آیه الله مرتضی رضوی) حدود عقل: همان‌طور كه در مباحث قبلي گذشت فلسفه و فلاسفه ارسطويي در مورد عقل به اطلاق‌گرايي دچار گشته‌اند و عقل را كه در نظرشان پديده‌اي بيش نيست بر واجب الوجود بي‌نهايت، شمول داده‌اند يعني متناهي را غير متناهي ... ادامه مطلب »

حکمت قرآنی و فلسفه یونانی/ «استاد محمدرضا حکیمی»

حکمت قرآنی و فلسفه یونانی/ «استاد محمدرضا حکیمی» در اینجا، سه اظهار نظر، از سه متخصّص در فلسفه و متبحّر در آن (که صاحبنظر دوم و سوم، به شدّت در فلسفه متعصّب بودند، و با تفکیک مخالفت می ورزیدند)، می آوریم، سپس سخن را پی می گیریم:   1ـ پروفسور فلاطوري جامع الحکمتين (فلسفه ي شرقي و فلسفه ي غربي)، پروفسور ... ادامه مطلب »

پاسخ فصلنامه ی نورالصادق(علیه السلام) به نامه ی دوم آیت الله سبحانی

پاسخ فصلنامه ی نورالصادق(علیه السلام) به نامه ی دوم آیت الله سبحانی فرموده اید:این نامه خصوصی بود، بنا نبود که علنی بشود ولی شما علنی کردید که بخش نخست آن را که مقدمه بود چاپ و بخش مهم را حذف کردید و این بر خلاف موازین اسلامی است.   عرض می شود اولاً بخش نخست نامه مذکور گرچه خطاب به ... ادامه مطلب »