شنبه , 14 تیر 1404
آخرین مطالب
خانه » قدرت خارق العاده تلقين

قدرت خارق العاده تلقين

images

 قدرت خارق العاده تلقين

می گويند شخصی سر کلاس رياضی خوابش برد . وقتی که زنگ را زدند بيدار شد و باعجله دو مسأله را که روی تخته سياه نوشته شده بود را ياداشت کرد و بخيال اينکه استاد آنها را بعنوان تکليف منزل داده است به منزل برد وتمام آنروز و آنشب برای حل آنها فکر کرد . هيچيک را نتوانست حل کند ، اما تمام آن هفته دست از کوشش بر نداشت . سرانجام يکی را حل کرد و به کلاس آورد .
استاد بکلی مبهوت شد ، زيرا آنها را بعنوان دو نمونه از مسائل غير قابل حل رياضی داده بود .
اگر اين دانشجو اين موضوع را میدانست احتمالاً آنرا حل نمیکرد ، ولی چون به خود تلقين نکرده بود که مسأله غير قابل حل است، بلکه برعکس فکر میکرد بايد حتماً آن مسأله را حل کند سرانجام راهی برای حل مسأله يافت .

برای آنکس که ایمان دارد ناممکن وجود ندارد

چند نمونه فراموش نشدنی باعث تغيير نگرش پزشكان وروانشناسان شد .
يك زندانی كه قصد فرار داشت بطور مخفيانه خود را در يكی از اتاقكهای قطار جا داده بود و بعد از حركت فهميده بود كه در يخچال قطار قرار دارد .
زندانی مطمئن بود كه در طی چندين ساعتی كه در يخچال قرار دارد منجمد خواهد شد و دقيقاً اينطور هم شد .
اما بعد از رسيدن به مقصد مشاهده كردند كه زندانی يخ زده درحالی كه يخچال قطار خاموش بوده است و اين نشان ميدهد كه شخص زندانی به خود تلقين كرده كه منجمد خواهد شد و اين تلقين برای او حكم يك تصوير ذهنی مطابق با افكار او داشته و همين باعث شده كه سلولهای بدن وی واقعاً سرما را حس كرده و كم كم منجمد شود .

نمونه ديگر آزمايشی بود كه به پيشنهاد يكی از روانشناسان بر روی دو تن از مجرمين محكوم به اعدام انجام شد .

آزمايش به اين صورت بود كه مجرم اول را با چشمانی بسته در حضور مجرم دوم با بريدن شاهرگ دستش او را به مجازات رساندند . در اين هنگام نفر دوم با چشمان خود شاهد مرگ او بر اثر خونريزی شديد بود . سپس چشمان نفر دوم را نيز بستند و اين بار شاهرگ دست وی را فقط با تيغه ای خط كشيدند و در اين حين كيسه آبگرم نيز بالای دست وی شروع به ريختن ميكرد اين در حالی بود كه دست او به هيچ وجه زخمی نشده بود . اما شاهدان يعنی پزشكان و روانشناسان با كمال ناباوری ديدند كه مجرم دوم نيز پس از چند دقيقه جان خود را از دست داد چرا كه او مطمئن بود كه شاهرگ دستش به مانند نفر اول بريده شده و خونريزی ميكند . ريخته شدن خون را نيز بر روی دست خود حس ميكرده است . در واقع تصوير ذهنی او چنين بوده كه تا چند لحظه ديگر به مانند
نفر اول هلاك ميشود و همين طور هم شد .
اين نشان ميدهد كه دستگاه عصبی شما با توجه به آنچه فكر ميكنيد يا خيال ميكنيد كه حقيقت دارد واكنش نشان ميدهد.(ازاین نیرو با صورت صحیحش می شود استفاده های فوق العاده ای کرد و این همان تربیت قوی نفس است که صورت قوی تر آن 1- دعا 2- توکل 3- توسل … و ایمان به نیروی فرا طبیعی ایمان بالله است . )
دستگاه عصبی شما تجربه خيالی را از تجربه واقعی تميز نميدهد.(اما مومن خود را فریب نمی دهد و سلسله اعصاب او تحت تاثیر ایمان اوست و آنهائی که شفا می یابند بهترین گواهان مطلبند ، در این مورد کتابهای تلقین بنفس فراوانند اما آنچه از هیچ تلقینی ساخته نیست در حیطه اختیارات ائمه هدی سلام الله علیهم اجمعین می باشد)

در هر دو مورد با توجه به اطلاعاتی كه از ناحيه مغز در اختيار او قرار ميگيرد واكنش نشان ميدهد (اینها منکر روح اند ونمی دانند که تصمیم گیرنده در این مورد روح آدمی است که مغز یکی از ابزارهای آن است) .
اين يكی از قوانين اوليه و اصولی ذهن است . در واقع اينطوری ساخته شده ايم . وقتی اين قانون را در افراد هيپنوتيزم شده مشاهده ميكنيم شك ميكنيم كه حتما نيرويی مرموز يا فوق طبيعی در كار است .
در واقع آنچه را كه می بينيم فرايند طبيعی عمل مغز و دستگاه عصبی انسان است و نه چيز ديگر.

(اینها قادر به دیدن روح نیستند لذا ابزار روح را عمل کننده می شناسند.)

در پديده هيپنوتيزم اگر بيمار بدرستی گفته های شخص هيپنوتيزم كننده معتقد باشد كارهای حيرت آور انجام ميدهد و بيمار رفتاری متفاوت از خود نشان ميدهد زيرا طرز فكر و باورش تغيير كرده است .
هيپنوتيزم ياخواب مصنوعی هميشه به نظراسرارآميز بوده است زيرا هميشه فهم اينكه چگونه باور كردن ميتواند منجر به رفتار غير عادی انسان شود دشوار بوده است . با خواب مصنوعی چنان برخورد شده كه انگار نيرو يا قدرت ناشناخته ای در كار است . اما حقيقت اين است كه وقتی شخصی را متقاعد ميكنيد كه قدرت شنوايی اش را از دست داده رفتار ناشنوايان را پيدا ميكند . وقتی او را متقاعد ميكنيد كه نسبت به درد حساسيت ندارد ، ميتواند بدون بيهوشی تحت عمل جراحی قرار گيرد و در اين ميان نيروی مرموزی هم در كار نيست.

(می گویند علامه طباطبائی صاحب المیزان برای عمل جراحی چشم به اروپا می رود و درخواست می کند که اورا بدون بیهوشی عمل کنند اما می گویند یک پلک زدن شما تمام عمل را بی اثر خواهد کرد وقتی امتحان می کنند علامه یک ساعت مطلقا پلک نمی زند وقانع می شوند که وی ميتواند بدون بيهوشی تحت عمل جراحی قرار گيرد. توجه کنیم که = مَن عَرَفَ نَفسَهُ فَقَد عَرَفَ رَبَّهُ = شناخت قدرتهای فوق العاده روح جزئی از نفس شناسی و آنهم جزئی از خداشناسی است)
ازتون میخوام که لحظه به لحظه مواظب گفته ها ، فکرها و حرفای دلتون باشین . مواظب باشیدکه به خودتون چی میگین هیچ وقت نگین که چرا زندگی من اینجوریه؟ (این درسته مومن هیچگاه تنها نیست وحرف دلش تکیه بر نیروی لایزال الهی است ، شیطنت ویا ندانم کاری اینها در این است که خود را اصیل میدانند تا خدا را حذف کنند اما ما اگر با تکیه بر خدا خود را بشناسیم دنیا با تمام عظمتش در برابر ما کوچک است ، نکته اینجاست تکیه به خود به جای خدا و اینست اومانیسم)
چون همش دست خودتونه و این شمائین که زندگی خودتون رو به ویرونه و کلبه ای خرابه تبدیل میکنین(پس با خدا با شیم تا خود و زندگی خود ودنیا و آخرت خود را ویران نکنیم)

خبرنامه آرمان مهدویت

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*